Inlogformulier

Een gecertificeerde brandveilige doorvoer welke u zelf mag installeren

Eenvoudig betrouwbaar
Nu de eenvoudige route naar een betrouwbare brandwerende afdichting ontdekken

De taak 
Openingen betrouwbaar afsluiten
Wanneer kabels door gebouwwanden of plafonds worden geïnstalleerd, moet de brandweerstand met brandwerende kabeldoorvoeren worden hersteld. Wanneer verschillende installatietypen, zoals elektrische kabels en sanitair leidingen door dezelfde openingen lopen, worden combi-afdichtingen gebruikt. Installateurs hebben, afhankelijk van de wand en het kabeltype, de keuze uit verschillende maatregelen.

 

De oplossing
OBO PYROPLUG® blok en PYROSIT® NG
Met schuimblokken en brandwerend schuim zijn de openingen in wanden en plafonds snel afgesloten. De toepassing is heel eenvoudig:
• Het compacte OBO PYROPLUG® blok vult ook grote openingen snel op. Het blok is zeer zacht en kan uitstekend in de langs- en dwarsrichting worden verwerkt. Met de nieuwe generatie heeft OBO het PYROPLUG® blok nog verder vergroot waardoor nog minder aantallen per opening nodig zijn.
• Tweecomponentenschuim PYROSIT® NG van OBO kan nu met het schuimblok worden gecom¬bineerd. Tijdrovend op maat snijden van de schuimblokken komt te vervallen.

Het resultaat
Een gecertificeerde brandveilige doorvoer welke u zelf mag installeren
Praktisch en gebruiksklaar: met het schuimblok PYROPLUG® en het brandwerende schuim PYROSIT® NG hebben installateurs altijd de beschikking over een sterk productteam, waarmee nagenoeg elke door¬voer betrouwbaar kan worden afgesloten. Getest en goedgekeurd, snel en eenvoudig.

Zo eenvoudig kan brandveilig zijn!

Nu testen!
Test het systeem met de starterset.
Deze bevat een Easy-Max-patroonpistool en 1 patroon
brandwerend schuim PYROSIT® NG, FBS-S.
Starterset: type FBS-ST, artikelnr. 1580594

webshop icon72


www.obo-bettermann.nl

7203805 PG1 

Onze Producten & Services

 • Beveiliging
  Beveiliging

  Het beveiligen van gebouwen is een belangrijke taak binnen de installatietechniek. Er is dan ook een ruim aanbod aan producten en systemen voorhanden om objecten te bewaken tegen onrechtmatige toegang, vandalisme of andere vormen van criminaliteit.

  Lees Meer

 • Communicatie
  Communicatie

  Onder Technical Services Communicatie verstaat Solar alle mogelijke overdrachtsmiddelen. Of u zich nu bezig houdt met telematica, telecommunicatie of noodstroom;

  Lees Meer

 • Smart Building
  Smart Building

  Smarthomes, Smartbuildings, Domotica, Gebouwautomatisering, zijn een aantal namen voor het automatiseren van woningen en gebouwen. Wat houdt dit nu precies in?

  Lees Meer

 • Brandveiligheid
  Brandveiligheid

  Brandveiligheid is goed geborgd in ondermeer het Bouwbesluit en impliceert specifiek wetgeving ten aanzien van gebouwen en installaties

  Lees Meer

 • Klimaattechniek
  Klimaattechniek

  Klimaattechniek is tegenwoordig onlosmakelijk gekoppeld aan duurzaamheid en energieverbruik. Met behoud van comfort biedt Solar een aantal uitgekiende concepten en een scala aan producten,

  Lees Meer

Technical Services Nieuws

 • Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?
  Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?

  Voor huurders en verhuurders is het vaak niet duidelijk wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van de noodverlichting en wie de kosten betaalt           

  Lees Meer

 • Uitfasering AlphaVision ML & XL
  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Lees meer

 • Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen
  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  lees meer

In De Spotlight

Industrie

Continiuiteit speelt een cruciale rol in uw bedrijfsproces. Automatiseringsprocessen zijn dan ook onontbeerlijk en de aanverwante producten zijn talrijk. De support specialisten binnen ons kenniscentrum zijn speciaal opgeleid om u technisch bij te staan in geval van storingen en wijzigingen in processen

Lees Meer...

Installatie

Volledig in overeenstemming met ons motto “Stronger Together” spelen wij in met het leveren van installatiematerialen op uw behoefte en bieden wij u het juiste product, op het juiste moment en op de juiste plaats

Lees Meer...

Verlichting

Kunstverlichting is bij afwezigheid van zonlicht een middel om te kunnen zien. Maar kunstverlichting dient ook om een ander uiterlijk te geven en sfeer te creëren.

Lees Meer...

Zonnestroom

Zonnestroom staat sterk in de belangstelling. Hierdoor is de verwachting dat de komende jaren de enorme groei door zal zetten in de hoeveelheid geïnstalleerde M(ega)W(att) in Nederland.

Lees Meer...

Projectitems

U zult op ons portal de toegang vinden tot de belangrijkste informatie met betrekking tot onze projecten, de product informatie, subsidies, regelgeving en onze diensten.

Lees meer...