Inlogformulier

Zonnestroom (PV-panelen)

  

Zonnestroom staat sterk in de belangstelling. Hierdoor is de verwachting dat de komende jaren de enorme groei door zal zetten in de hoeveelheid geïnstalleerde M(ega)W(att) in Nederland. Net als in onze omliggende buurlanden zal PV een flink aandeel krijgen in de hoeveelheid duurzame of groene energie. Zeker gezien de steeds scherper wordende Europese doelstellingen zal de Nederlandse regering iets moeten veranderen om hieraan te voldoen. De Nederlandse overheid wil namelijk dat 16 procent van de energie in Nederland duurzaam opgewekt wordt in 2020. Momenteel wekt Nederland slechts 4 procent op, dus de weg is nog lang. Even ter vergelijking: In Duitsland wordt nu al bijna 25 procent van de energie duurzaam opgewekt en loopt daarmee enorm voor op ons land. Nederland dient dus in minder dan 10 jaar van 4 procent duurzame energie naar 16 procent te gaan.

Nieuwe marktkansen doen zich daarom nu voor! De technologie is volwassen geworden en de producten zijn dusdanig betaalbaar dat er nu acceptabele terugverdientijden te realiseren zijn. Steeds meer consumenten zijn bereid om te investeren in een installatie, maar willen bij voorkeur wel een betrouwbaar en vakkundig adres voor de installatie. Ook het bedrijfsleven vind een betrouwbaar en vakkundig advies steeds belangrijker, daarnaast vinden ze garantie ook heel belangrijk. Wij denken daarom dat de installateur de "beste papieren" heeft om zonnestroom te adviseren en te verkopen. Kortom veel kansen in een snel groeiende markt.

Solar staat voor u klaar, onze PV specialisten bij Solar ondersteunen u met: het geven van advies en maken van een op maat offerte. Verder kunnen we u ondersteunen met: trainingen, subsidie aanvragen, projectbegeleiding, etc. We bieden PV-systemen aan met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

U zult op dit portal de toegang vinden tot de belangrijkste informatie met betrekking tot de product informatie, subsidies, regelgeving en onze diensten.

       
                           

 

Zie hier ons trainingsaanbod voor de zonnepanelen:

 Opleiding Ontwerp Zonnestroomsystemen  
 Opleiding Montage en Installatie van Zonnestroomsystemen  

 

 Kijk hier voor meer info;

 Zonnestroom algemene info 

Datasheets en product info

Subsidie en regelgeving

Software

Diensten

PV Catalogus ------->>>>

                                                                                                                                                        

** Opnameformulier t.b.v. aanvraag zonnepanelen **

 

 

 

Voor Commercieel en Technisch advies: +31 88 765 2765 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                 PV catalogus
     
 
   
 
 
   

Onze Producten & Services

 • Beveiliging
  Beveiliging

  Het beveiligen van gebouwen is een belangrijke taak binnen de installatietechniek. Er is dan ook een ruim aanbod aan producten en systemen voorhanden om objecten te bewaken tegen onrechtmatige toegang, vandalisme of andere vormen van criminaliteit.

  Lees Meer

 • Communicatie
  Communicatie

  Onder Technical Services Communicatie verstaat Solar alle mogelijke overdrachtsmiddelen. Of u zich nu bezig houdt met telematica, telecommunicatie of noodstroom;

  Lees Meer

 • Smart Building
  Smart Building

  Smarthomes, Smartbuildings, Domotica, Gebouwautomatisering, zijn een aantal namen voor het automatiseren van woningen en gebouwen. Wat houdt dit nu precies in?

  Lees Meer

 • Brandveiligheid
  Brandveiligheid

  Brandveiligheid is goed geborgd in ondermeer het Bouwbesluit en impliceert specifiek wetgeving ten aanzien van gebouwen en installaties

  Lees Meer

 • Klimaattechniek
  Klimaattechniek

  Klimaattechniek is tegenwoordig onlosmakelijk gekoppeld aan duurzaamheid en energieverbruik. Met behoud van comfort biedt Solar een aantal uitgekiende concepten en een scala aan producten,

  Lees Meer

Technical Services Nieuws

 • Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?
  Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?

  Voor huurders en verhuurders is het vaak niet duidelijk wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van de noodverlichting en wie de kosten betaalt           

  Lees Meer

 • Uitfasering AlphaVision ML & XL
  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Lees meer

 • Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen
  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  lees meer

In De Spotlight

Industrie

Continiuiteit speelt een cruciale rol in uw bedrijfsproces. Automatiseringsprocessen zijn dan ook onontbeerlijk en de aanverwante producten zijn talrijk. De support specialisten binnen ons kenniscentrum zijn speciaal opgeleid om u technisch bij te staan in geval van storingen en wijzigingen in processen

Lees Meer...

Installatie

Volledig in overeenstemming met ons motto “Stronger Together” spelen wij in met het leveren van installatiematerialen op uw behoefte en bieden wij u het juiste product, op het juiste moment en op de juiste plaats

Lees Meer...

Verlichting

Kunstverlichting is bij afwezigheid van zonlicht een middel om te kunnen zien. Maar kunstverlichting dient ook om een ander uiterlijk te geven en sfeer te creëren.

Lees Meer...

Zonnestroom

Zonnestroom staat sterk in de belangstelling. Hierdoor is de verwachting dat de komende jaren de enorme groei door zal zetten in de hoeveelheid geïnstalleerde M(ega)W(att) in Nederland.

Lees Meer...

Projectitems

U zult op ons portal de toegang vinden tot de belangrijkste informatie met betrekking tot onze projecten, de product informatie, subsidies, regelgeving en onze diensten.

Lees meer...