Inlogformulier


logo esi

De GD4200-USB © is nu nog slimmer!


Veilige hogedrukmeting tot 5000 bar!

De HP1100 & GD4200-USB-serie ultrahoge druktransducers nemen de zorgen weg van het veilig omgaan met zéér hoge drukken.

Ontworpen om te functioneren in veeleisende omgevingen, zullen de HP1100 & GD4200-USB-serie van ESI Technology Ltd. altijd zorgen voor nauwkeurige metingen en tegelijkertijd een hoge duurzaamheid behouden.

De delen die in contact komen met het medium en het membraan worden vervaardigd uit een één stuk titaniumlegering, wat betekent dat er geen lasnaden zijn en dus een hoge overbelastingscapaciteit en met drukbereiken tot 5000 bar, de Silicon-on-Sapphire (SoS) sensortechnologie zorgt voor een hoog prestatieniveau, zelfs met hoge overdrukken.

Roestvrijstalen behuizing biedt een bijna onovertroffen corrosieweerstand, terwijl de Silicon-on-Sapphire-sensortechnologie uitstekende prestaties levert met vrijwel geen hysterese en uitstekende stabiliteit op lange termijn over een breed temperatuurbereik. De standaard autoclaaffitting maakt een veilige en betrouwbare afdichting van dergelijke hoge drukken mogelijk.

De Genspec Dynamic digitale USB-transducer, of de GD4200-USB, heeft een selecteerbare leessnelheid tot 1000 metingen per seconde (1000Hz), zodat alle drukfluctuaties worden vastgelegd en u niets mist!

Een optionele ATEX- en IEC Ex-gecertificeerde versie van de HP1100-serie is beschikbaar voor Ex-omgeving, ontvlambare gassen (zone 0), stof (zone 20) en mijnbouw (groep I M1).

• Druk bereiken van 0-400 bar tot 0-5000 bar
• Titanium delen zonder afdichtingen of lassen
• Uitstekende nauwkeurigheid
• Hoge bedrijfstemperatuur
• Autoclaaf hogedrukprocesaansluiting
• Intrinsiek veilige optie (alleen HP1100)

 

  

GS4200 75dpi

esi gs4200_2 Door makkelijke instructies kan de gebruiker een op maat gemaakt certificaatsjabloon gebruiken om alle belangrijke gegevens die zijn verzameld tijdens de test in Word-formaat op te nemen.
Extra velden kunnen worden toegevoegd, zelfs een bedrijfslogo.
Eenvoudige maar professionele kwaliteits documenten kunnen zo gemaakt worden.
Bovendien zijn de beschikbare drukbereiken verhoogd tot 4000 bar!

 

Onze Producten & Services

 • Beveiliging
  Beveiliging

  Het beveiligen van gebouwen is een belangrijke taak binnen de installatietechniek. Er is dan ook een ruim aanbod aan producten en systemen voorhanden om objecten te bewaken tegen onrechtmatige toegang, vandalisme of andere vormen van criminaliteit.

  Lees Meer

 • Communicatie
  Communicatie

  Onder Technical Services Communicatie verstaat Solar alle mogelijke overdrachtsmiddelen. Of u zich nu bezig houdt met telematica, telecommunicatie of noodstroom;

  Lees Meer

 • Smart Building
  Smart Building

  Smarthomes, Smartbuildings, Domotica, Gebouwautomatisering, zijn een aantal namen voor het automatiseren van woningen en gebouwen. Wat houdt dit nu precies in?

  Lees Meer

 • Brandveiligheid
  Brandveiligheid

  Brandveiligheid is goed geborgd in ondermeer het Bouwbesluit en impliceert specifiek wetgeving ten aanzien van gebouwen en installaties

  Lees Meer

 • Klimaattechniek
  Klimaattechniek

  Klimaattechniek is tegenwoordig onlosmakelijk gekoppeld aan duurzaamheid en energieverbruik. Met behoud van comfort biedt Solar een aantal uitgekiende concepten en een scala aan producten,

  Lees Meer

Technical Services Nieuws

 • Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?
  Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?

  Voor huurders en verhuurders is het vaak niet duidelijk wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van de noodverlichting en wie de kosten betaalt           

  Lees Meer

 • Uitfasering AlphaVision ML & XL
  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Lees meer

 • Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen
  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  lees meer

In De Spotlight

Industrie

Continiuiteit speelt een cruciale rol in uw bedrijfsproces. Automatiseringsprocessen zijn dan ook onontbeerlijk en de aanverwante producten zijn talrijk. De support specialisten binnen ons kenniscentrum zijn speciaal opgeleid om u technisch bij te staan in geval van storingen en wijzigingen in processen

Lees Meer...

Installatie

Volledig in overeenstemming met ons motto “Stronger Together” spelen wij in met het leveren van installatiematerialen op uw behoefte en bieden wij u het juiste product, op het juiste moment en op de juiste plaats

Lees Meer...

Verlichting

Kunstverlichting is bij afwezigheid van zonlicht een middel om te kunnen zien. Maar kunstverlichting dient ook om een ander uiterlijk te geven en sfeer te creëren.

Lees Meer...

Zonnestroom

Zonnestroom staat sterk in de belangstelling. Hierdoor is de verwachting dat de komende jaren de enorme groei door zal zetten in de hoeveelheid geïnstalleerde M(ega)W(att) in Nederland.

Lees Meer...

Projectitems

U zult op ons portal de toegang vinden tot de belangrijkste informatie met betrekking tot onze projecten, de product informatie, subsidies, regelgeving en onze diensten.

Lees meer...