Inlogformulier

brief header


Continiuiteit speelt een cruciale rol in uw bedrijfsproces. Automatiseringsprocessen zijn dan ook onontbeerlijk en de aanverwante producten zijn talrijk.
 
De support specialisten binnen ons kenniscentrum zijn speciaal opgeleid om u technisch bij te staan in geval van storingen en wijzigingen in processen. Ze hebben gedegen expertise met alle courante systemen en producten. Ook bij nieuw engineeren van processen kan Technical Services u uitstekend ondersteunen met advies en informatie.
 
Deze site biedt extra ondersteuning aan het advies wat wij u ook persoonlijk al geven. U kunt ook naar het  forum en daar met mensen in hetzelfde vakgebied discussieren.
Als u geen informatie vindt op deze technische pagina's over bepaalde artikelen houdt dit niet in dat we artikelen niet voeren maar dat er geen vragen over zijn of dat we de pagina's nog aan het bouwen zijn.
Klik hier voor de hoofd fabrikaten die wij voeren. Kijk voor ons totale assortiment op de Solar Webshop (klik op het winkelwagen icoon onder in de linker kolom)

Nieuws 100 Info alg_web ATEX driehoek Energie management Frequentieregelaars
HMI web Magneettechniek 100 Netwerk web Mini PLC 100 PLC 100
wagoremoteio  Sensoren
Safety web verhuur
Voeding web link web  si11  
 


Volg Solar Industrie ook op Twitter, Facebook en Google+ voor nieuws, software updates, product mededelingen, enz.

Industrie Twitter_web

facebook small_40 google-plus-icon-38

Onze Producten & Services

 • Beveiliging
  Beveiliging

  Het beveiligen van gebouwen is een belangrijke taak binnen de installatietechniek. Er is dan ook een ruim aanbod aan producten en systemen voorhanden om objecten te bewaken tegen onrechtmatige toegang, vandalisme of andere vormen van criminaliteit.

  Lees Meer

 • Communicatie
  Communicatie

  Onder Technical Services Communicatie verstaat Solar alle mogelijke overdrachtsmiddelen. Of u zich nu bezig houdt met telematica, telecommunicatie of noodstroom;

  Lees Meer

 • Smart Building
  Smart Building

  Smarthomes, Smartbuildings, Domotica, Gebouwautomatisering, zijn een aantal namen voor het automatiseren van woningen en gebouwen. Wat houdt dit nu precies in?

  Lees Meer

 • Brandveiligheid
  Brandveiligheid

  Brandveiligheid is goed geborgd in ondermeer het Bouwbesluit en impliceert specifiek wetgeving ten aanzien van gebouwen en installaties

  Lees Meer

 • Klimaattechniek
  Klimaattechniek

  Klimaattechniek is tegenwoordig onlosmakelijk gekoppeld aan duurzaamheid en energieverbruik. Met behoud van comfort biedt Solar een aantal uitgekiende concepten en een scala aan producten,

  Lees Meer

Technical Services Nieuws

 • Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?
  Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?

  Voor huurders en verhuurders is het vaak niet duidelijk wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van de noodverlichting en wie de kosten betaalt           

  Lees Meer

 • Uitfasering AlphaVision ML & XL
  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Lees meer

 • Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen
  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  lees meer

In De Spotlight

Industrie

Continiuiteit speelt een cruciale rol in uw bedrijfsproces. Automatiseringsprocessen zijn dan ook onontbeerlijk en de aanverwante producten zijn talrijk. De support specialisten binnen ons kenniscentrum zijn speciaal opgeleid om u technisch bij te staan in geval van storingen en wijzigingen in processen

Lees Meer...

Installatie

Volledig in overeenstemming met ons motto “Stronger Together” spelen wij in met het leveren van installatiematerialen op uw behoefte en bieden wij u het juiste product, op het juiste moment en op de juiste plaats

Lees Meer...

Verlichting

Kunstverlichting is bij afwezigheid van zonlicht een middel om te kunnen zien. Maar kunstverlichting dient ook om een ander uiterlijk te geven en sfeer te creëren.

Lees Meer...

Zonnestroom

Zonnestroom staat sterk in de belangstelling. Hierdoor is de verwachting dat de komende jaren de enorme groei door zal zetten in de hoeveelheid geïnstalleerde M(ega)W(att) in Nederland.

Lees Meer...

Projectitems

U zult op ons portal de toegang vinden tot de belangrijkste informatie met betrekking tot onze projecten, de product informatie, subsidies, regelgeving en onze diensten.

Lees meer...