Inlogformulier

omron
Omron PLC's


De reputatie van Omron op het gebied van productkwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde technologie is inherent in alle Omron besturingssystemen.

Omron biedt slimme decentrale I/O's, compacte PLC CPM, modulaire CJ1 met hoge prestaties en de op een backplane gebaseerde CS1-serie voor grote toepassingen.
Deze besturingssystemen zijn ontworpen voor een hoge verwerkingssnelheid en volledige transparantie.
Ze zorgen voor naadloze uitwisseling van gegevens in uw machine en binnen de gehele fabriek.
Alle Omron-PLC's worden geprogrammeerd en gebruiksklaar gemaakt met CX-Programmer.
Dit programma maakt deel uit van het slimme automatiseringsplatform CX-One van Omron.

Compacte PLC-serie - tot 320 I/O's

Wanneer het aankomt op besturingen voor compacte machines, dan biedt onze CP1-serie de compactheid van een micro-PLC met de functionaliteit van een modulaire PLC. De CP1-serie biedt alle benodigde functionaliteit voor het besturen van uw machine, inclusief een uitstekende positioneringsfunctie. De CP1L-E-modellen zijn voorzien van een geïntegreerde ethernet-poort en 2 analoge ingangen. De CP1H-controllers zijn met vier snelle tellers en vier pulsuitgangen ideaal voor positioneerapplicaties met meerdere assen.

CJ2M

Modulaire PLC-serie - tot 2.560 I/O's

De virtuele backplane die in de jaren '90 is ontwikkeld door Omron is geperfectioneerd op de CJ-serie PLC's. Met een breed scala van onderling uitwisselbare CPU's, netwerkunits en motion-modules is dit het ultieme modulaire systeem. Naast uitstekende besturingsprestaties maakt de transparante communicatiearchitectuur deze PLC tot het ideale toegangspunt tot elk intelligent apparaat in een netwerk dankzij de ondersteuning van Ethernet/IP, DeviceNet, PROFIBUS-DP, PROFINET-IO en CAN.

CS1

Rack-PLC-serie - tot 5.000 I/O's

Deze serie is backwards compatibel met de C200H-serie en biedt de grootste keuze aan I/O- en speciale functie-units. Dankzij een hoge resolutie, snelle analoge gegevensverwerking, motion control en door de gebruiker programmeerbare communicatie-units is de CS1 een echt universele PLC voor een breed scala van veeleisende toepassingen. De CS1 biedt ook dubbele CPU's en regelingen voor de procesindustrie.

Directe link naar alle Omron PLC's op de webshop: webshop icon72

Onze Producten & Services

 • Beveiliging
  Beveiliging

  Het beveiligen van gebouwen is een belangrijke taak binnen de installatietechniek. Er is dan ook een ruim aanbod aan producten en systemen voorhanden om objecten te bewaken tegen onrechtmatige toegang, vandalisme of andere vormen van criminaliteit.

  Lees Meer

 • Communicatie
  Communicatie

  Onder Technical Services Communicatie verstaat Solar alle mogelijke overdrachtsmiddelen. Of u zich nu bezig houdt met telematica, telecommunicatie of noodstroom;

  Lees Meer

 • Smart Building
  Smart Building

  Smarthomes, Smartbuildings, Domotica, Gebouwautomatisering, zijn een aantal namen voor het automatiseren van woningen en gebouwen. Wat houdt dit nu precies in?

  Lees Meer

 • Brandveiligheid
  Brandveiligheid

  Brandveiligheid is goed geborgd in ondermeer het Bouwbesluit en impliceert specifiek wetgeving ten aanzien van gebouwen en installaties

  Lees Meer

 • Klimaattechniek
  Klimaattechniek

  Klimaattechniek is tegenwoordig onlosmakelijk gekoppeld aan duurzaamheid en energieverbruik. Met behoud van comfort biedt Solar een aantal uitgekiende concepten en een scala aan producten,

  Lees Meer

Technical Services Nieuws

 • Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?
  Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?

  Voor huurders en verhuurders is het vaak niet duidelijk wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van de noodverlichting en wie de kosten betaalt           

  Lees Meer

 • Uitfasering AlphaVision ML & XL
  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Lees meer

 • Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen
  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  lees meer

In De Spotlight

Industrie

Continiuiteit speelt een cruciale rol in uw bedrijfsproces. Automatiseringsprocessen zijn dan ook onontbeerlijk en de aanverwante producten zijn talrijk. De support specialisten binnen ons kenniscentrum zijn speciaal opgeleid om u technisch bij te staan in geval van storingen en wijzigingen in processen

Lees Meer...

Installatie

Volledig in overeenstemming met ons motto “Stronger Together” spelen wij in met het leveren van installatiematerialen op uw behoefte en bieden wij u het juiste product, op het juiste moment en op de juiste plaats

Lees Meer...

Verlichting

Kunstverlichting is bij afwezigheid van zonlicht een middel om te kunnen zien. Maar kunstverlichting dient ook om een ander uiterlijk te geven en sfeer te creëren.

Lees Meer...

Zonnestroom

Zonnestroom staat sterk in de belangstelling. Hierdoor is de verwachting dat de komende jaren de enorme groei door zal zetten in de hoeveelheid geïnstalleerde M(ega)W(att) in Nederland.

Lees Meer...

Projectitems

U zult op ons portal de toegang vinden tot de belangrijkste informatie met betrekking tot onze projecten, de product informatie, subsidies, regelgeving en onze diensten.

Lees meer...