Inlogformulier

Voedingen, transformatoren, UPS, omvormers, enz.


Voor elke toepassing de juiste voeding.

Een installatie zonder de juiste voeding/transformator zal niet werken.
Er zijn veel verschillen in voedingen/transformatoren, uiteraard de  in en uitgangsspanningen en het vermogen wat geleverd moet worden.
Uitvoeringsvormen, DIN rail montage, staand, wandmontage enz.
En heel belangrijk, kwaliteit, rendement, keurmerken en kostenplaatje.
Om dit hele segment af te dekken hebben wij meer dan 15 vaste leveranciers waarvan hieronder de meest gebruikte.
Als er een bepaald merk of leverancier niet bijstaat is er toch een grote kans dat we die in ons pakket hebben, belt u dan even met ons verkoopkantoor voor meer informatie.
Van standaard voeding tot op specificatie gewikkelde transformator, wij leveren het.
Op deze pagina staan hieronder koppelingen naar pagina's die u kunnen helpen met het selecteren en berekenen van de juiste voeding of transformator.
Ook de logo's van meest gebruikte merken, als u op een logo klikt vindt u verdere informatie over de artikelen van dat merk.
Nog niet alle merken zijn gevuld maar daar wordt momenteel hard aan gewerkt. 


>  Eenheden en begrippen

> Transformator formules en uitvoeringen

> Transformator afzekeren

 


Logo ABB AEG PS logo Carlo_Gavazzi logo meanwell  
logo mit_schriftzug_rgb Murr-Elektronik omron  
siemens logo Logo Wago  logo weidmuller 200  

Onze Producten & Services

 • Beveiliging
  Beveiliging

  Het beveiligen van gebouwen is een belangrijke taak binnen de installatietechniek. Er is dan ook een ruim aanbod aan producten en systemen voorhanden om objecten te bewaken tegen onrechtmatige toegang, vandalisme of andere vormen van criminaliteit.

  Lees Meer

 • Communicatie
  Communicatie

  Onder Technical Services Communicatie verstaat Solar alle mogelijke overdrachtsmiddelen. Of u zich nu bezig houdt met telematica, telecommunicatie of noodstroom;

  Lees Meer

 • Smart Building
  Smart Building

  Smarthomes, Smartbuildings, Domotica, Gebouwautomatisering, zijn een aantal namen voor het automatiseren van woningen en gebouwen. Wat houdt dit nu precies in?

  Lees Meer

 • Brandveiligheid
  Brandveiligheid

  Brandveiligheid is goed geborgd in ondermeer het Bouwbesluit en impliceert specifiek wetgeving ten aanzien van gebouwen en installaties

  Lees Meer

 • Klimaattechniek
  Klimaattechniek

  Klimaattechniek is tegenwoordig onlosmakelijk gekoppeld aan duurzaamheid en energieverbruik. Met behoud van comfort biedt Solar een aantal uitgekiende concepten en een scala aan producten,

  Lees Meer

Technical Services Nieuws

 • Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?
  Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?

  Voor huurders en verhuurders is het vaak niet duidelijk wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van de noodverlichting en wie de kosten betaalt           

  Lees Meer

 • Uitfasering AlphaVision ML & XL
  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Lees meer

 • Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen
  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  lees meer

In De Spotlight

Industrie

Continiuiteit speelt een cruciale rol in uw bedrijfsproces. Automatiseringsprocessen zijn dan ook onontbeerlijk en de aanverwante producten zijn talrijk. De support specialisten binnen ons kenniscentrum zijn speciaal opgeleid om u technisch bij te staan in geval van storingen en wijzigingen in processen

Lees Meer...

Installatie

Volledig in overeenstemming met ons motto “Stronger Together” spelen wij in met het leveren van installatiematerialen op uw behoefte en bieden wij u het juiste product, op het juiste moment en op de juiste plaats

Lees Meer...

Verlichting

Kunstverlichting is bij afwezigheid van zonlicht een middel om te kunnen zien. Maar kunstverlichting dient ook om een ander uiterlijk te geven en sfeer te creëren.

Lees Meer...

Zonnestroom

Zonnestroom staat sterk in de belangstelling. Hierdoor is de verwachting dat de komende jaren de enorme groei door zal zetten in de hoeveelheid geïnstalleerde M(ega)W(att) in Nederland.

Lees Meer...

Projectitems

U zult op ons portal de toegang vinden tot de belangrijkste informatie met betrekking tot onze projecten, de product informatie, subsidies, regelgeving en onze diensten.

Lees meer...